vineri, 31 octombrie 2008

Zuper horoscop


Cine ma stie sau ma cunoaste cat de cat mai ca o sa cada din scaun cand o sa vada asa post, mai ales ca eu nu prea ma omor cu zodiacele, horoscoapele si astrologia. Mai bine zis, e putin probabil ca asa o tema de discutie sa fie luata de mine in serios.

Raspunsul preferat la binecunoscutul slogan "Viitorul iti surade" este "Astrele se c..a pe ele de ras."

Conform clasicilor interpretari, sunt Berbec cu ascendent in Rac, doua chestii ce nu se prea suporta, de aici si dificultatea de a fi incadrata undeva la o evaluare a personalitatii mele minunate.

Cel mai smart horoscop ma clasifica asa cum urmeaza - parantezele sunt ale mele:

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul( hi, hi!)

Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus(daca ajung la el, daca nu se catara). Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii(o, da!). Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi încât nu au timp să gândească(ce e facut e bun facut). Cu toate astea, în înţelepciunea( da, da!) lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi( se numeste simt practic!). Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea( n-are farmec altfel, dom'le). Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi(degetele mici de la picioare de toate colturile), arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto(au uitat hainele rupte in clanta usilor). Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste(no comment, one love...), chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci( as vrea eu!).

Pizza magică: Diavolo.(discutabil)

Medicamentul norocos: energizantele


Restul, care cum va stiti, va gasiti aici, pentru ca articolul original a disparut in ceata de pe dob.ro.

Niciun comentariu: