joi, 4 decembrie 2008

Sa moara si capra vecinului!


Alegerile astea noi scot la iveala magarii peste magarii. Daca la redistribuire conform legii pe care cu mult zel au votat-o nenisorii care nu se prea pricep unii au iesit cam sifonati, mai ales cei care de pe primul loc s-au trezit ca nu mai au loc si altii care s-au trezit ca n-au loc dar l-au capatat dupa redistribuire.

Sa luam totusi cazuri concrete pentru afirmatia de mai sus.

Inainte de alegeri, pentru ca nu trebuie suparat si mai mult electoratul, Tariceanu doreste marirea taxei de inmatriculare pentru masinile vechi, cu aceiasi scuza de doi bani(noi) ca astfel proteaza productia interna, salveaza mediul si alte cele. Totul se amana pana dupa alegeri, cand Tariceanu, foarte sifonat ca nu iese din prima castigator pentru un loc foarte caldut pentru urmatorii patru ani, propune din nou legea respectiva care, ghici, este adoptata azi. Se mai astepta acordul UE pentru punerea legii in aplicare, dar nu mai conteaza.

Pe ce puneti pariu ca nu-l mai vedem pe Tariceanu prim-ministru? Ca doar nu in zadar a trimis in direct urarea "Geoana, I fuck you!". Asa ca a pasat pisica moarta in ograda altuia, ca nu s-o priceput ca el poarta o mare parte din vina pentru rezultatele slabe ale partidului, ca romanul vrea o masina buna si ieftina nu zeci de comisioane platite in buzunarul lui.

Taricene, iti trimit aceleasi urari de bine eterne adresate de romani politicienilor de doi bani...

Niciun comentariu: