joi, 27 august 2009

De ce e bine sa ai votca in casa


1. Ca sa poti inlatura un bandaj fara durere.

Turnati vodca din belsug peste bandaj. Adezivul este in acest fel dizolvat.

( In mod sigur ti-ai spart capul aseara cand ai venit beat, desi este posibil ca nevasta-ta sa fi folosit sucitorul pentru asta.)

2. Pentru a curata calcarul depus pe tevi sau pe capul de dus. Umpleti un recipient vechi de spray pentru ferestre cu vodca si dati peste zonele cu calcar. Peste cinci minute stergeti cu o laveta. Vodca este buna si pentru mucegai si igrasie.

( Jumatate de vodca in recipient, jumatate la tine pe gatlej. Dupa ce ai terminat jumatatea ta, toate ti se par curate. Sau mai conteaza?)

3. Pentru a-ti curata ochelarii. Folositi o laveta moale inmuiata in vodca pentru a sterge ochelarii. Alcoolul din vodca va curata impecabil ochelarii si ucide si microbii.

( Se prea poate ca nu ochelarii sa fie de vina, ci ochii tai sa fie aburiti dupa betie.)

4. Prelungiti viata lamelor de ras: umpleti o cescuta cu vodca si lasati-va lamele sau rezervele de ras in recipient dupa ce va radeti. Vodca dezinfecteaza si previne ruginirea.

( Doar jumatate de ceasca. Cealalta dezinfecteaza si stomacul. Apoi te hotarasti sa razi si alte zone. Si asa poti ajunge din nou la bandaje.)

5. Utilizati acelasi dispozitiv pentru detergentul de ferestre pentru a umezi petele de vin rosu, frecati apoi cu o perie, lasati sa se usuce si apoi puteti sa le spalati.

( Oare cum a ajuns vinul asta pe fata de masa, draga? Vai, ce pierdere! Dar nu mai bine folosesti tu Vanish pentru pete? Ca vodca asta o pastram pentru nasii nostri.)

6. Folosind un tampon de vata(cosmetic), aplicati vodca pe fata ca agent astringent pentru a curata fata si porii inchisi.

( De unde atatea cosuri, ca doar cine ma iubeste ma place asa. Poate totusi ar trebui sa am grija de cearcanele astea...)

7. Adaugati o optita de vodca la o sticla de sampon de jumatate de litru. Alcoolul curata scalpul, inlatura toxinele din par si stimuleaza cresterea sanatoasa a parului.

( E buna si pentru chelie? Ca doar se stie ca parul prost paraseste capul destept. Sau era invers? Acum chiar nu mai stiu.)

8. Daca aveti albine sau viespi care incearca sa-si faca cuib prin locurile unde nu doriti acest lucru, stropiti-le cu vodca pentru a le omora.

(Ei, as? Veninul de albine cica e remediu universal. Dar daca sunt alergic? Stiu, am sa iau si niste vodca pe langa.)

9. Puneti jumatate de ceasca de vodca si jumatate de ceasca de apa intr-o punga care se inchide ermetic si inghetati amestecul pentru o compresa benefica pentru genunchi, dureri sau ochi vineti.

( Ma intreb de unde am ochiul asta vanat. Si asa o durere de cap...)

10. Umpleti un borcan gol si curat de mustar cu vodca, adaugati flori de levantica, inchideti borcanul ermetic si lasati-l la soare pentru trei zile. Treceti lichidul printr-un tifon curat sau printr-un filtru de cafea, apoi adaugati tinctura in locurile dureroase.

( Zau? Dar nu mai bine iau punga aia de legume din congelator? Ca asa te ajut mai bine, draga, sa dezgheti naturale legumele si sa mancam sanatos de azi.)

11. Pentru a scapa de febra, folositi o compresa cu vodca pentru a va freca in zona pieptului si a spatelui.

(Ciudat, aseara mi se parea destul de cald.)

12. Pentru a scapa de mirosul neplacut de picioare, spalati-va cu vodca pe picioare.

( Sa-mi bag picioarele in ea de vodca! Nici de spalat pe picioare nu e buna? Ce zici draga, e buna? Sa incerc?)

13. Vodca va dezinfecta si calma intepaturile de meduza.

( Singura meduza din casa asta... Nu, draga, nu e vorba de tine. Ma gandeam la tantaroaicele de dimineata.)

14. Puneti o gura de vodca peste dintele care va doare. Asteptati cateva secunde ca gingiile voastre sa absoarba alcoolul pentru a potoli durerea.

( Cine a zis ca trag la masea s-ar insela amarnic acum. Cred ca gingiile mele au nevoie de cel putin un litru.)

15. Pentru a prepara un Vartej de Inghetata. Ce e asta? Un amestec interesat pe care l-am descoperit vara asta. Am sa caut si reteta pentru el. Si cand ma gandeam ca numai la asta e buna vodca!

Niciun comentariu: