vineri, 19 februarie 2010

Cu rahatul(turcesc) dupa noi

Citind de curand un post al Loredanei mi-am adus aminte ca a darui este in primul rand felul in care te imbogatesti: primesti mai mult decat dai.

De sarbatori,indiferent care ar fi ele, imi place sa surprind lumea: adun cadouri pe care stiu ca si le-ar dori cunostintele si prietenii din timp, uneori cu luni inainte. In debara am cutia cu "lucruri pentru daruit" in care adun atat surprizele pregatite, cat si cadourile primite de amandoi si care isi gasesc utilitatea mai bine la altii.

Pe la inceputul toamnei anului trecut am descoperit in Carrefour specialitati de rahat turcesc, cutii foarte elegante, produse fabricate in judetul Ilfov. Varianta cu alune de padure e preferata noastra si nu numai. Dupa ce am devorat o cutie amandoi ne-am decis sa cumparam o duzina si aproape fiecare casa vizitata a primit cutia ei cu rahat turcesc de Craciun.

Pe langa faptul ca este un cadou inedit si gustos, a fost si prilejul de a obtine un ras sanatos de la cei vizitati.

Singura varianta care inca nu se gaseste in Romania si probabil ar fi o actiune riscanta de marketing este rahatul cu perje, strict vorbind de produsul alimentar comestibil, a nu se intelege altceva.

Niciun comentariu: