miercuri, 29 decembrie 2010

Craciun de poveste


Craciunul este in mod sigur una dintre perioadele mele preferate ale anului, la fel ca pentru multi altii. Insa, pentru a fi perfect, trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

Prima dintre conditii este sa fiu alaturi de cei dragi. Cadoul meu de Craciun in acest an a fost Adrian. Despartirea de aproape trei luni la care am fost supusi m-a facut sa apreciez si mai mult acest aspect. Avand in vedere ca planurile pentru 2011 includ doua vizite obligatorii in Romania in perioade diferite ale anului, anul acesta am "savurat" masa in familie, asa cum este ea: o familie alaturi de parintii mei si o alta alaturi de partea lui Adrian de familie, plus doua vizite de Craciun la prieteni dragi.

A doua conditie: multe colinde, cateva delicatese, masa cu cei dragi, pregatirea casei de sarbatoare si a bradului si, bineinteles, cadouri!

Am primit chiar mai mult decat doream: am slabit peste 7 kg! Avand in vedere ca numai gandul la cantar nu mi-a stat, surpriza a fost de proportii chiar si pentru mine. Cateva probleme personale, alaturi de dorul de Adrian au fost mult mai eficiente decat orice cura de slabire! Nu doresc la nimeni probleme, dar doresc pentru toata lumea sanatate.

Niciun comentariu: