joi, 4 iunie 2009

Ma mut!...Prea tarziu, ne-am mutat deja!


Profitand de faptul ca au scazut chiriile in Iasi in aceasta perioada, precum si de faptul ca fosta gazda avea planuri mari de renovare, ne-am mutat in casa noua incepand cu 1 iunie. Nu e pe numele nostru, dar macar e un nou "cuibusor de nebunii" pentru noi 4: eu, sotiorul, Fifi si Speciala, pisicile noastre. Inca mai sunt lucruri de pus la loc, lucruri pentru care trebuie gasit un loc doar al lor, lucruri la care vom renunta si lucruri noi, asa, de casa noua.

Pe langa faptul ca am plecat de la o camera cu plata de 500 euro la 3 luni in avans din bloc cu 6 etaje si lift, acum stam la 2 camere cu 180 euro lunar in bloc fara lift la etajul 4. De la atata carat lucruri, mutat si alergat inca mai am dureri de spate. Acum putem chema la noi prietenii fara sa ma tem ca nu avem unde ne desfasura. Pentru Raluca, in mod special, am adus absintul direct de la Praga, mai avem cateva sampanii care asteapta ocaziile potrivite si sticlele cu vinisor numai bune de pus la rece. Pe langa astea, mied/medovina adusa de fratior din acelasi loc ca absintul si ce-om mai gasi prin casa, numai lume sa fie.

Se spune ca sportul face bine la sanatate. Asta experimentez si eu in fiecare zi urcand si coborand pe scari. Dincolo asteptam frumusel liftul. Ce mai, o sa avem niste fesieri grozavi in curand!

Surprinzatoare a fost reactia vecinilor pe care ii cunoastem de doi ani si pentru care mai bine am fi stat acolo in continuare. Avem lipici la vecini, ce mai tura-vura!

4 comentarii:

somnulescu spunea...

180 euro 2 camere? o_O
sa inteleg ca e semi decomandat
pe unde?

Ana Sandu spunea...

Pe langa Alila, in Cantemir.
Intr-adevar e semidecomandat, dar e foarte bine impartit si mie mi-a placut din prima. De data asta eu am luat decizia :).

somnulescu spunea...

una e cand e vorba de cuplu :)
eu m-am mutat cu un coleg in pacurari cu 250, dar e decomandat, apt mare...nu ne-ar fi convenit un semi :)

Ana Sandu spunea...

In aceiasi perioada am gasit si decomandate la 200-210. A fost o perioada foarte buna si evident solutia cea mai adecvata pentru noi.