miercuri, 23 martie 2011

Noutatile de azi


Nu inteleg cum poti gandi ca injectiile cu botox facute unui copil o pot ajuta sa castige concursurile de frumusete!

Britney Champbell si maica-sa Kerry, care cica e "beautician" sunt peste tot la stiri azi. Daca nu esti in stare sa vezi frumusetea copilului tau asa cum este el( si am vazut copii destui de urati), daca singurul lucru pe care i-l doresti in viata este sa castige concursuri de frumusete, atunci sigur ai o mare problema psihologica. Din pacate, legea din Florida nu are ce-i face pentru ca nu are nimeni sa o reclame iar fata e incantata de aceasta joaca de-a frumusetea care include injectii cu botox la fiecare trei luni si epilarea perilor fini din zona genitala de la varsta de 7 ani(acum are 8). Chiar am ajuns sa fim definiti de modelele photoshopate din reviste?

Organizatia ETA are un numar dublu de membri fata de acum cativa ani. Curios cum apropierea de atacuri reale cu bomba, aca cum a fost cel de anul trecut din Madrid, capata o importanta mai mare pe masura ce esti mai aproape de evenimente. Prin comparatie, in Romania avem atacuri false cu bomba prin care se irosesc aiurea bani publici, pentru ca cei care fac asta nu sunt pedepsiti cu ani grei de inchisoare sau cu plata serioasa a interventiilor.

A inceput sa ma enerveze mai mult decat inainte termenul de "capsunar"! Si inainte ma enerva, pentru ca cei care pleaca sa munceasca in alte tari o fac pentru a castiga banii pe care nu-i pot castiga in tara. Mi-e ciuda doar de cei care fura in alte tari sau care comit acte si mai teribile si care sunt prezentati la stiri drept "romani" care au facut aia sau ailata. Nu, aia sunt INFRACTORI de origine romana. E o MARE diferenta! Ca o idee, la cum e vremea pe aici, as putea cultiva capsuni pe terasa. Doar ca o idee.

Aseara am aflat ca se poate adormi in fund cu mana pe mouse. Nu aflam daca impricinatul nu sforaia, atragandu-mi astfel atentia asupra lui. Dar daduse shut down in ultimul moment constient!

Niciun comentariu: