miercuri, 30 iulie 2008

Comunicare la nivel inalt

Daca inca nu stiti cum se comunica intre ministerele din tara noastra draga trebuie sa amintim ca aceasta comunicare nu are loc decat atunci cand alte interese decat cele ale oamenilor de rand, precum noi, necesita acest lucru si atunci cand cazul este prea mediatizat, astfel incat necomunicarea pare suspecta.

De la ce m-am pornit: cu toate ca nu prea ne uitam la stirile TV, de la nici o televiziune, uneori se mai intampla sa fiu atrasa de vreun subiect in timp ce schimb canalele. Cum inundatiile sunt prea aproape de noi ca sa le ignor, de parca ai putea face asa ceva, ma miram de intrebarile mult prea la subiect pe care un individ cu gura mult prea mare, dupa parerea minuistrului de interne ce-si achizitionase si el recent cisme de cauciuc, le adresa de fata cu reporterii. Printre aceste intrebari era ceva de bun simt: cum de la noi nu sunt diguri si e adevarat ca ucranienii au dat drumul la baraj pentru a-si proteja localitatile? Intrebarile astea, mai ales ultima pentru ca viza si capra vecinului, le-a dat un nou subiect celor amintiti.

Si uite asa aflat si noi ca inca de acum cateva zile ei ne-au anuntat politicosi sa ne privim mai atent in ograda ca ei isi dau drumul. La baraj, desigur! Si Ministerul Mediului de la noi le-a multumit frumos de instiintare si le-a comunicat si la aia de la Ministerul de Interne. Numai ca aia fie jucau solitaire si nu o vazut mesajul ori aveau mainile prea ocupate sa deschida corespondenta, fie si-o zis ca de acum e treaba prea serioasa si nu mai are nici un rost sa-i anunte pe oamenii din satele amenintate, de vreme ce oricum vor afla in curand si ei vestea cea mare.

Niciun comentariu: