miercuri, 27 august 2008

Sclavii papilelor gustative


recunosc faptul ca sunt o gurmanda. Se si vede. Doctorita de familie ne-s spus ca se vede ca s-au gasit doi oameni carora le place sa manance numai bun. Pentru ca daca am mai manca si mai rau, am mai slabi.

Din experientele dedicate gustului, recunosc preferinta pentru caramel. Asa ca am ramas foarte placut impresionata de o noua inghetata: Megabar Best cu caramel, la descriere :"Inghetata cu aroma de malt si sirop de caramel acoperita cu ciocolata cu lapte". La cum arata pe ambalaj, ma temeam ca va fi un gust de cacao cu caramel deasupra. La cat de dependenta de caramel sunt, o recomand cu mare caldura( sau raceala, ca totusi vorbesc despre o inghetata) tutuor celor care au aceiasi dependenta( caramelooo!).

Din experiente mai putin placute: vata de zahar la pahar de plastic - Candy Floss. Nu stiu de ce am avut nostalgia de a dori sa gust asa ceva, pentru ca nu-mi mai place de ceva vreme gustul acela de zahar. Si pentru ca dupa primele muscaturi din ea am abandonat continutul, a doua zi l-am regasit micsorat la jumatate ca volum si intarit. N-am avut prilejul de a lasa sa se intareasca mai mult si de a sparge capul cuiva cu ea de vreme ce am scapat-o pe jos si a ajuns imediat in cosul de gunoi. Poate altora le place, asa ca puteti regasi felul in care arata acest produs aici.

Niciun comentariu: